Pigetur til Pyrenæerne 2019-11-15T11:26:16+00:00

Pigetur til Pyrenæerne
Eventyrlig vandretur

 

Tilmeld dig her

 

Sværhedsgrad: 

 

 

Vidunderlig vandretur i majestætisk natur

Dette er det tredje år i træk, vi inviterer dig på en spændende, aktiv piger tur. Denne gang rejser vi til den solrige side af de spanske Pyrenæer, på grænsen til Frankrig. Det bliver helt sikkert eventyrligt! Vi tilbringer en nat i en bjerghytte, gennemfører spektakulære vandreture i Ordesa National Park, besøger historiske, hyggelige middelalderlige byer og bo på små gemytlige hoteller

 Vi vil tilbringe en nat i bjerghytten, tage spektakulære vandreture i Ordesa National Park, besøge historiske middelalderlige byer og bo på små hyggelige hoteller.

Alt du skal gøre er at holde fri fra 31. august til 5. september 2019 og tilmelde dig. Du er velkommen til at tage en ven / kollega / mor / tante eller to med og tilmelde dig!

Pigetur til Pyrenæerne

Kort om turen

I tre dage vandrer vi fra hotel til hotel en storslået natur. Vandreture går gennem Ordesa National Park, midt i de kendte, mægtige bjerge og kløfterne.

Vi flyver til Barcelona og kører direkte til den lille bjergby Nerin, hvor vi overnatter på byens eneste hotel! Herfra er der en kort transport hele vejen op ad bjerget, inden vi starter vandreturen på det høje bjerg – hele tiden med de snedækkede Pyrenæer foran os.

Den anden nat sover vi i en bjerghytte.

Den følgende dag fortsætter vi langs bjergsiden af ​​slugten, før vi ankommer til middelalderen Torla om eftermiddagen til indkvartering på hoteller.

Efter morgenmaden dag 4 vil der være en times bustur til den spændende og livlige by Alquezar, hvor vi bliver to dage på samme hotel. Her kan du tage på vandreture, kanoture, river rafting, klatring / rappelling eller bare slappe af i et unikt miljø.

Dato for turen

31. august – 05. september 2019 (lørdag – torsdag).

Lidt om Pyrenæerne

Pyrenæerne er en bjergkæde, der danner en naturlig grænse mellem Frankrig og Spanien. Bjergkæden, som består af 129 toppe, der er over 3000 moh, går ned i Middelhavet i øst og Biscayabugten mod vest. Et sandt paradis for dem, der kan lide at gå på vandreture, b.la. fordi dette område har stabilt vejr, med masser af solskin.
Mellem alle de spidse bjergtoppe er der et meget varieret netværk af ruter, uanset om du vil gå langt eller kort / let eller vanskelig. Rygter siger, at det tager mere end en måned at gå Pyrenæerne på langs. I modsætning til fx i Norge, hvor bjergene afløser bjergene, er der mange bløde græsarealer på over 2000 moh.

Langs de spanske og franske sider af bjergkæden er der blevet bygget flere hundrede hytter, der er blevet populær indkvartering for bjergelskere. Mange er bemandede hytter – hvor der serveres traditionelle fødevarer og ubemandede hytter – hvor du kan søge ly for natten.

Med andre ord, Pyrenæerne er et bjerg af muligheder!

Vakre Pyreneene

Overnatning

En vigtig del af vores filosofi er, at vi vil vise dig steder lidt væk fra alfa vej. Vores erfaring er, at dette tæller mere end antallet af stjerner på hotellet.

Den første nat overnatter vi i bjerghytten Goriz i den smukke Ordesa National Park – ved foden af ​​Mont Perdido-bjerget. Her sover vi i køjesenge og deler værelser med flere af de andre deltagere, som vi altid gør når vi overnatter i bjerghytter. Præcis rumfordeling kan bekræftes ved booking af værelser, afhænger også af hvor mange vi bliver på turen. Der er el og vand i hytten.

Der er fælles brusere og toiletter (ordentligt ruser … som hjemme ..). Hytten er utroligt hyggelig med spektakulær udsigt! Selvom hytten ligger højt, uden adgang med bil, venter der en god middag og drikkevarer. Vi har frokost og middag her. På vandreture har vi picnic / madpakker.

De øvrige dage bor vi på små, hyggelige familiehoteller med god standard. Indkvartering i dobbeltværelse. Enkeltværelse disse 3 nætter kun på forespørgsel. Se prisen længere nede på siden

Film fra tidligere rejse

Her kan du se film fra vores tur i dette område i oktober ’18.

Glæd dig til spændende eventyr!

Program

Vores program er foreløbigt, der kan ske ændringer. Expa Travel forbeholder sig retten til at foretage justeringer / ændringer i programmet

Flyinformasjon

Tag kontakt:

31. august 2019
København – Barcelona /

05. september 2019

Barcelona – København /

Inkluderet i billetterne er 1 stk. bagage, max 20 kg og 1 stk. håndbagage: max. 55x40x23 cm / 10 kg.

Det er vigtigt, at du koordinerer eventuelle forbindelsesbilletter med ovennævnte gange.

Pris

Samlet pris: ca. Kr. 6,490, – pr. Person, deling i dobbeltværelse. Tilmelding er bindende.

Den samlede pris er beregnet udfra en kurs på norske kroner på på 0,77 kr. En ændring i valutakursen på mere end 3 % kan øge / reducere den samlede pris.

NB! Frist for registrering er 15. februar 2019. Minimum antal deltagere er 15 personer. Maksimum 25 personer. ‘Første til møllens princip’ gælder.

 • Ved booking betales kr 3.000, -. Faktura vil blive sendt via e-mail ved booking. Den første rate refunderes ikke ved afbestilling fra kunden.
 • Resterende beløb forfalder ca. 5 uger før afrejse. Fakturaen sendes pr. e- mail.

Enkeltværelse

Enkeltværelse x 3 nætter er kun på forespørgsel. Et enkelt værelse supplement på 950, – gælder. NB! Begrænset antal enkeltværelser på grund af små hoteller på destinationerne og dermed begrænset antal værelser.

Det er ikke muligt at booke enkeltværelser i bjerghytten

Hvad er inkluderet / er ikke inkluderet i prisen

Prisen inkluderer:

 • Overnatning 1 nat ved bjerghytte – sovesal.
 • Indkvartering 3 overnatninger i hotel – del af et dobbeltværelse.
 • Alle transporter i henhold til programmet.
 • Morgenmad alle dagen.
 • Alle middage.
 • Frokost x 3 (picnic).
 • Skandinavisk tour leder.

Dette er ikke inkluderet i prisen:

 • Flyv til T/R København – Barcelona
 • Frokost på Alquezar 04 september.
 • Drikkevare til middag.
 • Sengetøj / håndklæde til indkvartering på bjerghytten
 • Personlig rejseforsikring (obligatorisk på vores rejser).

Betalingsbetingelser

Vores generelle betalingsbetingelser findes her. Første del betaling bruges til hotel / fly depositum og kan ikke refunderes. Når du bestiller rejsen, skal du sætte kryds i boksen, læst og acceptere vores vilkår og betingelser.

Vidunderlig vandretur i Pyreneene

Værelses fordeling

For at turen skal være både rimelig og social, placerer vi jer sammen i værelser to og to. Hvem du vil dele værelse med, skal du oplyse i registreringsformularen.
Antallet af deltagere går dog ikke altid op, og i sådanne tilfælde skal du betale et tillæg for dit eget værelse. Det samme gælder også hvis den du rejser med annullerer sit ophold.
Hvis du vil bo alene, er det naturligvis også fuldt ud muligt, hvis enkeltværelser er til rådighed. Enkeltværelse supplementet på denne tur er angivet under overskriften ‘Pris’.

Udstyr Liste

 • Rygsæk, min 30 liter.
 • Egnet fodtøj. Type trekking sko / bjergstøvler. NB! Du skal have gået i disse inden turen!!
 • 2 sæt uldundertøj.
 • Vandrebukser lange.
 • Regn / vindjakke.
 • Fleece sweater / jakke
 • Hat og handsker.
 • ‘Climbing Handsker’
 • Shorts / tights.
 • Træning Top.
 • Tykke sokker / sandaler til indendørs brug i bjerghytter.
 • Vand flaske.
 • Poselagen
 • Håndklæde.
 • toiletartikler.
 • Solbriller.
 • Solcreme.
 • Forsikring certifikat.
 • Europæisk sygesikringskort.
 • Pass.
 • Strømforsyning til din mobiltelefon.
 • Evt. kamera

Forsikring

Rejseforsikring er obligatorisk på vores rejser. Det har vist sig, at det er vigtigt at have rejseforsikring i tilfælde af uforudsete begivenheder under rejsen. Vi anbefaler helårs rejseforsikring.
Det er kundens ansvar at tegne en egen rejseforsikring med en omfattende sygesikring og ulykkesforsikring, der også dækker hjemtransport. Det anbefales at tage en kopi af rejseforsikringen og opbevare den separat under rejsen.

Når du rejser i Europa, er det en god idé at få et europæisk sygesikringskort fra din hjemkommune. Dette giver dig ret til lægehjælp i EØS-lande, som ligner landets egne beboere.

Billetter og pas

Flybillet, samt rejseoplysninger, vil blive sendt via e-mail ca. 7 dage før afrejse.

Alle deltagere skal have maskinlæsbare pas.

Booking / registrering

Registrering sker skriftligt via denne formular. Registreringen er bindende, og den første rate kan ikke refunderes ved afbestilling fra kunden.
Vores betalingsbetingelser findes her, i ordreformularen skal du afkrydse boksen læst og acceptere vores vilkår og betingelser.

NB! Frist for registrering er 15. februar 2019.

Vores rejse er omfattet af Rejsegarantifonden og giver dig den bedst mulige beskyttelse.

Vi glæder os til at opleve den solrige side af Pyrenæerne sammen med dig!

Den nedre aldersgrænse for deltagelse på denne tur er 12 år. Maksimum antal deltagere på turen er 30 personer / minimumsantal er 15 personer.

Expa Travel - Your Journey

Følg os gerne på Social Media

Hvis du følger os på instagram og vores FB sider, vil du kunne se billeder og daglige rapporter fra vores ture. Du er naturligvis velkommen til at dele disse links med venner og familie, så de kan følge dig på din tur:

 • Vi er selvfølgelig på Facebook. Her har vi også oprettet en separat begivenhedsside til denne tour, hvor du regelmæssigt kan få specifikke oplysninger og se, hvem der er booket.
 • På Instagram hedder vi TeamExpa, og vi er meget glade for at tagge billeder fra #teamexpa touren. Hver måned trækker vi en vinder, der har brugt hashtag teamexpa, vinderen vil modtage en lille hilsen med posten.
 • Vi har også et nyhedsbrev, der sendes ud om En gang om måneden. Ved at abonnere på vores nyhedsbrev, vil du modtage vores gode tilbud lige i din postkasse. For at tilmelde dig vores nyhedsbrev, klik på dette link www.Expatravel.dk og tilmeld dig nederst til højre

Spørgsmål?

Kontakt Jesper på telefon +45 2021 9532 eller på e-mail jesper@exparejser.dk

Expa Travel tager forbehold for tryk og skrive fejl samt valutaendringer. Programmet er foreløbigt, der kan ske ændringer.

   Send article as PDF