Vores ture 2018-01-29T19:23:36+00:00

Vi har rejser for alle!

Der findes mange gode grunde til at rejse, måske vil du bare lidt væk, opleve noget nyt, eller helt enkelt bare slappe af.

Uanset hvad dit motiv er – så er det vores erfaring at de mennesker du rejser sammen med og møder undervejs på rejsen påvirker din oplevelse. Det er oftest sammen med andre at de store og mindeværdige øjeblikke skabes. Et af vores mål er, at du skal huske vores rejser længe. Det er de gode minder som giver energi!

Vi skræddersyr gerne turer efter dine ønsker

Måske har vi allerede en tur på vores program du ønsker at være med på. Ellers skræddersyr vi gerne turer efter netop dine ønsker og behov. Udfordre os gerne med nye ideer og rejsemål til netop dig og din gruppe / omgangskreds – vi arrangerer gerne nye rejseruter kun for jer!

Tag kontakt med Jesper, +45 20 21 95 32, for en uforpligtende samtale så kortlægger vi jeres ønsker og kommer med et prisoverslag.

Vi tilbyder flere forskellige rejser for sæsongen 2018, se vores program her for mere information, læs mere detaljeret om de enkelte ture i menuen til venstre på denne side. 

   Send article as PDF